Feestje vieren en vrouwtjes versieren
Door: Jason
Blijf op de hoogte en volg Manege
04 Juni 2018 | Moldavië, Crasnoarmeiscoe
Daarna gingen we met het busje naar de bouwplek en ben ik een echte man geworden: Ik denk dat ik wel 50 stenen van 25 kilo per stuk heb gesjouwd. En eigenlijk nog wel meer hoor. En dat heb ik ook op het dak gedaan. Ik was echt moe.
Toen dacht ik dat ik dat ik er geen kracht meer voor had om s middags weer te werken. Maar na het lekkere eten kregen we ook nog een groot stuk super taart zelf gemaakt door de vrouwen van hier. En toen had ik weer heel veel energie. Eigenlijk zelfs een beetje te veel.
We gingen weer naar de bouwplek. De kinderen vierden daar met een soort groot kinderfeest voor de verjaardag van Dylan en ik heb cement emmers getild en gebracht naar de metselaars. Daarna werd het pas echt leuk. Er zijn namelijk een paar best leuke meisjes die ik een beetje nat gooide met water. En zij mij. Ze vonden mij geloof ik ook wel leuk. In ieder geval maakte ik ze wel heel hard aan het lachen.
Iedereen moest trouwens lachen. Ook onze tolk. Dat is Vlada van 17 jaar en ook wel knap. Die heb ik ook nog nat gegooid. Nu gaan we weer een kampvuur maken en gezellig kletsen. Morgen is het alweer de laatste dag. Misschien krijg ik nog wel een van die meisjes mee naar huis in mijn koffer… plek zat!
Groetjes van Jason en een dikke knuffel aan iedereen in mijn klas. Ik mis mijn klas wel...
Ps. ons vluchtnummer woensdag is: 6823 vanaf Iasi airport (IAS) naar Brussel
04 Juni 2018 - 18:55
Ruth Joosse:
Allereerst van harte gefeliciteerd Dylan!!
Hoop dat je een mooi feestje hebt gehad!
Ik ben trouwens ook wel heel benieuwd wie Jason mee gaat nemen -
04 Juni 2018 - 19:22
Pablo:
Hee hallo harde werkers!!! Hier eindelijk een bericht van Pablo, ik logeer weer in Ermelo terwijl jullie daar super goed bezig zijn.
Ik ben bij Bluf, mijn stoere vriend waar ik bijna elke dag even mee naar het bos of de hei ga.
Gisteren heb ik toch maar even 11 kilometer gelopen...pffffff mijn kleine pootjes zijn nog korter geworden geloof ik, en mijn best wel lange tong hing echt helemaal op de grond.
Ik was super moe maar toen ik in de verte een paar konijnen zag lopen kon ik best nog wel een sprintje trekken..... maar helaas de konijnen waren weer eens te snel en hard blaffen bij het konijnenhol hielp ook al niet. Stomme konijnen, willen niet eens met mij spelen !
Een beetje boos ben ik toen maar in een soort bad gesprongen, ha ha je weet wel zo’n badje waar de wilde zwijnen ook lekker in poedelen.....ja ja jullie hadden mij eens moeten zien!
Mijn buik en kont helemaal onder de blubber, lekker hoor.
Oké lieve mensen ik heb nu geen tijd meer ik ga nog even naar buiten, Bluf zit mij te roepen. o ja ik zit jullie lekker niet te missen blijven jullie nog maar een paar weken weg ik vermaak me hier prima !!
Mazzel, doei doei ik zie jullie wel weer over 4 weken op de manege ofzo.
Groetjes van Pablo
04 Juni 2018 - 19:31
Margreta:
He krachtpatser, (en de rest natuurlijk) lekker bezig! Dus de volgende keer wordt het 25x opdrukken ipv 10 ;) Leuk om jullie avontuur zo weer te volgen. Morgen nog een dagje knallen en dan zit het er weer op! Succes nog en alvast een goeie en veilige reis terug!!
Ps niet teveel meisjes versieren he Jason, anders wordt het nog moeilijk kiezen welke in je koffer gaat. Groetjes en tot woensdag -
04 Juni 2018 - 19:53
Petra Van Dijk :
Van harte gefeliciteerd Dylan .
Mooie taart hebben de kookvrouwen gemaakt.
Nog 1 dag knallen en dan een lange terug reis .
Jullie hebben mooi werk gedaan .
Gelukkig kan ik woensdag Kayleigh en Ron weer dood knuffelen en vervelen was wel stil hier.
Aan iedereen een goede reis terug en tot snel in Nederland
Groetjes veel liefs uit Tiel -
04 Juni 2018 - 20:10
Karl Opa Van Kayleigh:
goed bezig plezier maken en dan weer er tegen aan
aan het snoepen licht het niet dat ziet er goed uit
het begin al ergens op te lijken met die grote blokken gaat het snel
het schiet al op dan weer naar huis holland dat is toch ook wel leuk
de vertrouwde omgeving en alle voorzieningen
kayleigh maak er nog wat van
groeten aan allemaal en wel thuis
groetjes van opa en oma van kayleigh udema -
04 Juni 2018 - 21:09
Ronald:
Zo te horen is het toch een gezellige boel daar...het is dat er nog gesproken wordt over werken maar anders zou je bijna denken dat het een verliefdheids trip is .....haha. Ja de dag komt steeds dichterbij om weer naar huis te gaan....als je koffer groot genoeg is kan je altijd kijken of je er mee kan smokkelen. Kijk maar uit....je portemonnee is dan zeker elke dag leeg. Doe de groeten aan iedereen.....en welterusten als het nog gelezen wordt en anders een goede morgen en een fijne dag.. -
05 Juni 2018 - 05:50
Ricardo :
Hey veel succes nog tot snel weer
05 Juni 2018 - 07:27
Ilse En Alain:
Sooo jullie zullen wel flink afgetraind zijn van als dat gesjouw zeg, jullie komen terug met spierballen.
Naomi wat sta je daar leuk met een steen van 25 kilo op de foto alsof het niets weegt :-)
Goed om te horen dat het zo goed gaat en dat jullie plezier hebben daar.
Kan toch niet wachten om jullie weer veilig thuis te zien. Nog een daggie buffelen en dan weer naar huis.
Goede reis terug allemaal !!
Ilse en Alain -
05 Juni 2018 - 08:06
Catrien Oma Van Kayleigh:
het zit er bijna weer op wat hebben jullie hart gewerkt opa en oma van kayleigh zij heel trots op jullie allemaal maar vind het ook wel weer fijn dat wij onze kayleigh weer terug komt heb haar wel gemist maar wij zijn ook heel trots op haar nou goede reis allemaal groetjes van opa en oma van kayleigh udema xx -
05 Juni 2018 - 10:42
Liesbeth En Ab:
Van harte gefeliciteerd Dylan, neem voor ons ook een taart mee? Nog een fijne laatste dag.
Groet, Liesbeth en Ab -
05 Juni 2018 - 11:19
VSOe3:
Hallo Jason en alle andere,
Je mag van ons wel een mooie dame meenemen hoor! We hebben nog wel een plekje in de klas. Dan gaan we gewoon een extra tafeltje halen. Hahahaha.
We zijn wel trots op jou hoor Jason, dat je zo hard kan werken en zo sterk bent.
Jullie maken er met z'n allen iets heel erg moois van! Dat kunnen we wel zien op de foto's.
We zien elkaar snel weer en dan horen we jullie verhalen wel. Alvast een hele goede terugreis!
Groetjes van alle leerlingen, alle juffen en de meester van VSOe3 -
05 Juni 2018 - 11:29
Marielle:
Hiep hier hoera! Gefeliciteerd Dylan! Ik hoop dat je een gezellig feestje hebt gehad. Klinkt zwaar joh Jason al die stenen sjouwen. Knap dat jullie zo hard werken. Veel succes nog even daar en tot gauw weer!
Groetjes Marielle -
05 Juni 2018 - 17:14
Martin,bianca,jordi Verhoeks:
Hoi a
llemaal
Jeffrey ik zal blij zijn dat je weer thuis kom.en hoop dat je het naar je zin hebt gehad.
Ik hoop dat het een mooi avontuur is geweest.Ps hoe laat gaan jullle vliegen.
Kan er bij jou ook nog een meisje mee in de koffer of zit die vol met wat lekkers voor je vader
groetjes van je vader en moeder en broertje.
05 Juni 2018 - 20:00
Priscilla, Mama Van Kayleigh Udema:
Nog maar 1 nachtje slapen en dan zit de werk vakantie er weer op voor jullie.
Wat is het snel gegaan hé?
Een goede vlucht, en wel thuis in Nederland!
Groetjes voor jullie allemaal!
Van Priscilla en Milou