Je bekijkt de reis...
Bouwen aan een kinderdagcentrum in Crasnoarmeiscoe

Je bekijkt de reis...
Moldavië
a
A
10 september 2017 13:40 | Door: Ronald
Beperk, gewoon, bijzonder..... woorden die blijven hangen. Zo mooi om te lezen dat jullie daar met hun cultuur omgaan. Respect tonen voor de mensen die zo anders leven dan bij ons. Maar toch ook dat er liefde is tussen mens en dier.... Goede zondag verder....Liefde tot God en je naaste...
10 september 2017 15:36 | Door: catrien oma van kayleigh
ik heb met tranen in mij ogen zitten lezen wat jullie allemaal doen en met hun cultuur om gaan ook gewoon naar de kerk gaan waar sommigen niets mee hebben maar uit respect toch gaan jullie zijn heel bijzonder ook naar een wc gaan wat daar heel anders is als hier net als douchen ik had al heel veel respect voor jullie maar nu nog veel meer ben ook zo trots op onze kayleigh omdat kayleigh altijd alles wat anders is vies vind en nu het gewoon doet oma en opa missen kayleigh wel hoor maar vind het toch wel bijzonder dat ze dat gedaan heeft en dat ze dat nooit meer vergeet zal ook wel weer blij zijn dat wij onze kayleigh weer zien gr aan kayleigh en aan de groep
11 september 2017 10:03 | Door: Acht
Wat een mooi verslag en wat bijzonder om je 14 dagen aan te passen aan een heel andere cultuur!!!! Petje af voor jullie allemaal. Houdt het nog een paar dagen vol!!
Wat een verschil van huizen! Krotjes langs de rivier en mooie grote vrijstaande stenen huizen langs de weg. Jullie hebben een geweldige ervaring opgedaan en er veel van geleerd.
Nog een paar heel fijne onvergetelijke dagen met de kinderen en succes met de bouw.
OPa Jan en Oma Elly
13 september 2017 15:36 | Door: Erna
Hier kunnen heel veel mensen nog wat van leren, mooie, pure mensen zijn jullie. Kayleigh wow ik ben zo trots op je. Dikke knuffel
15 september 2017 11:30 | Door: aboschrecina@gmail.com
hallo, hallo k,heb het allemaal gevolgd geweldig groetjes oma